Smakportioner


För några veckor sedan introducerade vi smakportioner för Noomi. Först ut, mosad banan. Den spontana reaktionen - ingen superhit! Vi har sedan testat kokade och mosade morötter vilket om möjligt fick ännu sämre betyg. Då jag tyckte informationen från BVC om "hur mycket, hur ofta och vad man kan och ska ge" var väldigt luddig, så har vi hållit oss till den mosade banan i väldigt små mängder. Inte för att Noomi löpt någon risk över att få i sig för mycket, då hon verkar ha åsikten "tutte forever" och i stort sett bojkottat banan-skedarna! 

Men så igår när David provade att ge henne lite, så gapade hon helt plötsligt efter skeden och var superglad! Och nu är banan det bästa som finns! Nu behöver vi kanske utöka menyn lite, så ska fråga på BVC nästa vecka om de har något tips. Ska även fråga lite mer om det här med hur ofta och hur mycket hon ska ha! Jag vill ju inte att hon ska få ont i magen! (Hjälp, jag vet! Jjag oroar mig alltid för mycket) 


Emma:

Tuva Li ville inte heller ha morot! Annars så testade vi lite andra frukt puréer och sen oxå mosad potatis med massor av smör! Efter ett tag började vi oxå med lite gröt! Så några tips på vad ni kan ge! ☺️

Svar: Åh, tack för tipsen! Vi får testa det ☺️ hoppas vi ses något nästa vecka?! ☺️
johanna hollstrand

Kommentera inlägget här: