Taxinge julmarknad


I helgen åkte vi ut till Taxinge slott för att kika på årets julmarknad. Detta är tradition och görs varje år. Extra mysigt var det faktiskt att gå där nu som en liten familj. Det är som vanligt i princip samma utbud och vi fick tag på den klassiska senapen, jag köpte även saffrans honung och lite julpynt. Noomi var både lugn och farcinerad när hon satt på pappas bröst och iakttog alla människor och dofter. 


Barnvakt = balett och egentid


När jag fyllde år fick jag biljetter till Svansjön. Så ikväll var Davids syster Miriam barnvakt åt Noomi. Det var första gången vi hade barnvakt åt henne. Om man bortser från några enstaka gånger då vi lämnat Noomi hos Davids mamma i någon timme för att åka och storhandla osv. Så det var lite blandade känslor för mig. Superexalterad över att äntligen få gå på en balettföreställning, samtidigt som jag var supernervös över hur det skulle gå för Noomi. Hon är jättelugn med andra människor, så jag var inte ett dugg nervös för det. Men däremot så helammar jag henne fortfarande och med tanke på att vi inte fått igång flaskmatningen ordentligt ännu, så var jag lite orolig för att hon skulle bli panikhungrig där hemma! Men allt hade gått hur bra som helst, hon hade fått ätit lite banan och sedan somnat.

Vad gäller föreställningen, var både jag och David överens om att vi hade förväntat oss lite mer klassisk tåskobalett. Men vi tyckte ändå att den var bra. Speciellt kul var det att få komma iväg bara vi två för att umgås och prata lite. 


Med pappa..


Med pappa får man göra lite som man vill - Slita sönder mammas blommor till exempel!

Noomi brukar få gå en runda i lägenheten ibland och känna på blommorna - vilket hon tycker är väldigt intressent!  Idag fick hon gå en sväng med pappa och så fort mamma vände ryggen till låg det helt plötsligt ett gäng avslitna blad i fönstret 🙈